Известие

Collapse
No announcement yet.

Стелки за всички модели на Алфа

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Тези "шаблонните" определено доста се различават от оригиналните, които ми показаха тук в София. Тия от сервиза са си с няква яко специфична форма и не мязат на никоя друга стелка дето съм виждал.

Ако качите снимки на солунските ще съм адски благодарен, виждам че и други колеги проявиха интерес да ги видят
    Alfa 156 1.8 TS '99
    --------------

Comment

[quote=blank_jack]
      Първоначално публикувано от KGB
      Първоначално публикувано от blank_jack":2ctjhh5o]ммм ... аз май писах някаф отговор тука със снимката ама нещу липсва, дали е изтрито или някой е бекъпнал форума ... пък може и паметта да ме лъже след 3 дни без сън ... се пак ето я снимката .. малко кал ама ...

[url="http://www.eds-plovdiv.org/stelka/IMG_0067.jpg
      http://www.eds-plovdiv.org/stelka/IMG_0067.jpg[/url]
      Това ако не се лъжа са стелки за Лада Самара
      е ти пък го каза .... ся ше ме накараш по пижама да тичам до гаража да ги свалям ... тва са имали хората от тва са ги направили .... [/quote:2ctjhh5o]

няма, нужда да ги сваляш....може да пробваш на някоя самара....защото си мисля, че са правени точно за нея.

Не съм го писал с цел майтап или нещо от сорта...но найстина мисля, че тези стелки са за самара
      sigpic
      Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
      " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
      "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

еми не знам за кво са правени ама поне са здрави и вършат работа, не като старите, които изглеждат все едно кучето ми си е играло с тях пък ако някой ще взима някви готини бройте ме и мене, тези дори цвета им не е като на тапицерията ... ше си купя и лада самара да ги пробвам
        Аlfa Romeo 156 1,8 TS
        Fiat Bravo - 1,6
        Hyundai i20 - 1,2

Comment

стелки

които иска стелки скоро ще има от Гьрция
          0888515205

Comment

Re: стелки

Първоначално публикувано от marian
            които иска стелки скоро ще има от Гьрция
            А за 166 дали има? Защото аз търсих тук, но моята е с много особен бежов цвят на мокетите и не мога да намеря същия.
            Volvo XC90 D5 '06
            Alfa Romeo Spider 2.0 '90
            Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
            ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
            ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

я

ако не е нахално и се намира за 155 аз 6т взема ако ли не просто да е надписана или да има поне емблема.6те сам много благодарен
              Alfa Romeo 155 1.7TS 95g EX- ALFA ROMEO 166 2.4 JTD 02 EX- Alfa Romeo 155 1.8 Silvarstone - Alfa Romeo 166 2.4 JTD 02 ( 136 ) - Alfa Romeo Giulietta 1.4 '13 (120)

Comment

стелки

колеги още в понеделник ще имате повече инфо за стелките.утре пьтувам за Гьрция
                0888515205

Comment

и аз бих се включил за стелки за 156. ако тези от Солун са добри взимзм веднага .... на кои да се обадя ?

Comment

стелки

на мен 0888515205 мариян или на лс.
                    0888515205

Comment

Плащам стелки за 156 от солунските и черпя, когото видя
                      Ако има добър колега дето да уреди въпроса да ми пише на лични или 0888 204 944
                      ex ALFA ROMEO 156 1.8 TS '98

Comment

Никой ли няма снимки на тия стелки?

Явно доста от нас искат да си вземат, ама ще е хубаво да ги видим все пак, че на сляпо не е готино да се пазарува...
                        Alfa 156 1.8 TS '99
                        --------------

Comment

Ако ги видя и ми кажете цена дето ме устройва и аз ще си взема едни!
                          156 V6 turbo

Comment

На мойте пише fiat пасват без проблем незная дали са оригиналните
                            156 1.8 T.S 144 hp '99
                            Mazda 626 1.8 105 hp '92(bqga po4ti kolkoto alfata )

Comment

стелки

колеги врьщам се от Солун но за сьжаление днес никои магазин не работи.Дори визуална представа не добих от тия прословути стелки.Ще трябва да поизчакате малко скоро ще ходя през седмицата.
                              0888515205

Comment

Добре де, колегата pumukle неможе ли да си ги снима и да ги пусне да ги видиме?
                                156 V6 turbo

Comment

Working...
                                X